Champignons op grootmoeders wijze

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.

Champignons komen veel in gerechten voor maar de lekkerste zijn de wilde boschampignons

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1/2 kg champignons , in schijfjes gesneden
100 g spekblokjes
3 teentjes knoflook , fijngehakt
2 el peterselie , fijngehakt
Bakboter
Peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smelt wat boter in een pan en bak de champignons. Goed kruiden met peper.
Voeg de spekblokjes er bij en laat ze mee bakken.
Roer er de knoflook en peterselie onder en laat nog een minuutje verder bakken.
Breng verder op smaak met peper en zout.

Bron

Receptjes.be

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten