Pasta Carbonara

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-09-2022
  • Pasta Carbonara

    Pasta Carbonara

    Pasta Carbonara

Lekker en makkelijk. Ook lekker om in de vriezer te bewaren voor dagen dat je geen zin hebt om te koken.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
2 uien
1 stronk broccoli, roosjes los gemaakt
1 courgette in blokjes gesneden
300 gram champignons in schijfjes gesneden
1 teentje knoflook geperst
500 gram pasta
Theelepel zout
Water voor de pasta
550 gram kippendij in blokjes gesneden met kipkruiden
Pot carbonarasaus
Pakje kookroom
200 ml melk
Olie of boter om in te bakken
Half zakje carbonarakruiden van Versteeghen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote pan

Bereidingswijze

Zet een pan water op met een theelepel zout. Zodra het water kookt, doe je de pasta erbij en kook deze zolang totdat de pasta gaar is. Laat de pasta uitlekken in een vergiet.
Bak de kip in de boter of olie, zodra de kip bijna gaar is doe je de uien erbij. Daarna de courgette even laten meebakken en dan de champignons en de knoflook. Op het laatste de broccoli even meebakken.
Doe de pot carbonarasaus erbij en goed doorroeren. Dan de melk en een half zakje carbonara kruiden erbij en weer goed doorroeren. Op het laatste doe je beetje bij beetje de pasta erdoor en weer goed doorroeren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten