Wrap And Roll Met Tonijn.

  • Wereld, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2022
  • Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

  • Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

  • Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

  • Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

    Wrap And Roll Met Tonijn.

Een fijne vegetarische soep op basis van restjes vooraf en deze wrap toe. Heerlijk als hoofdgerecht, maar ook prima als lunch.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 blikje tonijn op water uitgelekt
1 klein stukje rode ui gesnipperd
1 zoetzure augurk klein gesnipperd
8 kerstomaatjes in kleine stukjes
1 tl augurkennat
1 tl pittige mosterd
1 volle el Belgische mayonaise
1 volle el Griekse yoghurt 10 %
2 wraps middelgroot formaat
50 gram sla naar keuze
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, mes, kom, cocktailprikkers

Bereidingswijze

Voeg de snippers rode ui, tomaat, augurk en augurkennat en de mosterd toe aan de uitgelekte tonijn en roer alles goed door. Breng goed op smaak met gemalen zwarte peper en zout. Roer de Belgische mayonaise met de Griekse yoghurt door elkaar. Voeg dit toe aan de tonijn met de groente. Proef of het jouw smaak betreft. Voeg zo nodig meer peper, zout en mayonaise toe.

Beleg 2 medium wraps met de gekozen sla en verdeel er het tonijnprutje over. Rol stak op en steek vast met 2 cocktailprikkers. Halveer en serveer eventueel met een extra augurk en wat Amsterdamse uitjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten