Varkenshaas spiesje

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 10-09-2022
  • Varkenshaas spiesje

    Varkenshaas spiesje

    Varkenshaas spiesje

Lekker als tapas, zowel koud als warm lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram varkenshaas
1 teen knoflook
½ theelepel oregano
½ theelepel cayennepeper
4 eetlepel olijfolie
Peper
Zout
Satestokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de varkenshaas in stukken en bestrooi met peper en zout. Doe de olijfolie en de rest van de ingrediënten in een kom en roer goed door. Doe de varkenshaas erbij en meng goed alles door elkaar en laat een uur in de koelkast staan. Rijg het vlees aan de satestokjes. Zet een grillpan op het vuur en doe een beetje van de olie in de pan. Bak het vlees op hoog vuur aan en zet het vuur kleiner. Zodra het vlees gaar is, uit de pan halen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten