Quinoaburger

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Via een collega

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
100 gr quinoa
1 groentebouillon blokje
2 takjes bosui
1 rode ui
2 tenen knoflook
peper, zout
1 theelepel kerrie
1 theelepel komijn
1 ei
2 eetlepels bloem
100 gram geraspte kaas

sausje:
griekse yoghurt
munt
eetlepel gemalen venkelzaad
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook 100 gr quinoa met 1 blokje groentebouillon, laat afkoelen
voeg toe: 2 takjes bosui in stukjes gesneden, 1 in gesnipperde rode ui, 2 geperste tenen knoflook, peper, zout, 1 theelepel kerrie, 1 theelepel komijn, 1 ei, 2 eetlepels bloem en de geraspte kaas. Goed mengen, en er burgers van maken. Burgers 30 min in de vriezer leggen, daarna bakken.

Sausje: yoghurt, munt, venkelzaad, even met de staafmixer fijn maken.

Bron

Via collega

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

LisaenMenno avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten