Thaise pindasaus

  • Thais, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Thaise pindasaus

    Thaise pindasaus

    Thaise pindasaus

Deze gemakkelijk te maken Thaise pindasaus is pittig, , romig en zit boordevol geweldige smaken - en het duurt maar 5 minuten om te maken!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g romige pindakaas
1 eetlepel tamarindepulp
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel gehakte koriander
1 à 4 Thaise pepers, afhankelijk van de voorkeur van kruiden
1 theelepel vissaus
2 theelepels kokossuiker
4 eetlepels olie
24 cl kokosmelk
1 eetlepel limoensap
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Doe alle ingrediënten in een blender en pureer tot een gladde massa.
-Als de saus te dik is, voeg dan extra kokosmelk toe tot de consistentie goed is.

Serveer onmiddellijk, of bewaar in de koelkast in een afgedekte pot gedurende maximaal 2 weken.

Bron

pinterest

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten