Nacho's met gehakt, gesmolten kaas en Kaassaus

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Ook lekker bij de borrel of op een verjaardag/feestje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- Zak nachochips
- Zakje geraspte kaas
- 300 gram gehakt
- 1 gesnipperde ui
- Teentje knoflook
- Taco kruiden

Voor de saus
- 100 ml melk
- 6 plakjes cheddarkaas
- Peper
- Zout
- Eventueel cayennepeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul met de ui en knoflook. Voeg als het gehakt gaar is de tacokruiden toe.
Verdeel in een ovenschaal de nachochips op de bodem, dan het gehaktmengsel dan weer nacho chips en gehakt totdat de schaal vol is. Eindig met de kaas.
Verwarm het 15 min in de oven op 180 graden.

Ondertussen verwarm je de melk in een pan en doe daar een voor een de cheddarkaas bij. Goed roeren en dan de volgende. Op smaak brengen met zout en peper en om het wat pittiger te maken een snufje cayennepeper

Eventueel uit te breiden met salade.

Nadat de schaal uit de oven komt, ijsbergsla erover, komkommer en ui en daarover heen knoflooksaus!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

walbo avatar
walbo

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten