Texas Brisket Chili

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Texas Brisket Chili

    Texas Brisket Chili

    Texas Brisket Chili

Texas Brisket Chili is een dikke, rijke chili die net zo vullend is zonder bonen. Een eenvoudig gerecht perfect op smaak gebracht met paprika, komijn, ui en jalapeno.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
2 eetlepels plantaardige olie
1 ui, gesnipperd
1 jalapeno, fijngehakt
3 teentjes knoflook, gehakt
chilipoeder ( naar eigen smaak)
2 eetlepels paprikapoeder
1 eetlepel komijn
2 theelepels zout
grofgemalen zwarte peper
1 blik geplette tomaten
1 L runderbouillon
1,5 kg stoofvlees in stukjes en aangebakken in boter rondom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Voeg olie toe aan een grote pan op hoog vuur.
-Voeg uien en jalapeno toe en bak 4-5 minuten, tot ze doorschijnend zijn.
-Voeg knoflook, chilipoeder, paprika, komijn, zout, peper, geplette tomaten, runderbouillon en de stukjes vlees
-Breng aan de kook, zet het vuur dan laag en laat 2 uur sudderen, af en toe roeren.

Bron

pinterest - chef = Sabrina Snyder

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten