Pittige vegetarische macaronisalade

  • Nederlands, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-08-2022


 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Pittige Macaronisalade

500 Gram macaroni
2 rode puntpaprika's in heel kleine blokjes
1 appel, geschild en in juliënne reepjes gesneden
1 blikje maiskorrels
2 a 3 zoetzure augurken zeer fijngesneden
2 eetlepels zoetzure zilveruitjes door de helft gesneden
Hand vol sperzieboontjes, millimeter gesneden en kort gekookt.
afspoelen na koken en uit laten lekken.
2 winterpenen juliënne geraspt
2 rode pepers in millimeter ringetjes gesneden.
5 djerek poeroet blaadjes heel fijn gesneden, nerf eruit.
bosje bieslook fijngesneden
groen van bosui, ongeveer 6 stengeltjes fijn gesneden.
Klein bosje koriander of peterselie.
Peper en zout

1 volle kop yoghurt
1/4 kop mayonaise of fritessaus
1 eetlepel mosterd
1 volle eetlepel sambal badjak extra heet (of meer/minder naar wens) Minder weergeven
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine die ook raspt.

Bereidingswijze

Maak alle ingrediënten schoon en snij ze in kleine stukjes of julienne.
Hussel goed door elkaar en serveer koud

Serveertip

Ter decoratie: bestrooi de macaroni met wat fijngesneden bieslook, of peterselie/koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten