Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Supersnelle  en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

  • Supersnelle  en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

  • Supersnelle  en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

  • Supersnelle  en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

  • Supersnelle  en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

    Supersnelle en Verrukkelijke Stoofpot met Kabeljauw

Dit is een super gemakkelijk, gezond éénpansgerecht. Klaar in 15 minuten . Bovendien koolhydraatarm en echt verrukkelijk. Aangezien het in de camper een bakoven was , heeft manlief het gerecht gemaakt , lekker buiten in de Cadac. Voor ons was het smullen en zéker voor herhaling vatbaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gram kabeljauw in stukken gesneden
400 gram Provençaalse groente
1/2 el Provençaalse kruiden
peper en zout naar smaak
100 ml droge witte wijn
350 gram Tomato Frito

2 teen knoflook gesnipperd
1 1/2 el olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank en mes hapjespan

Bereidingswijze

Verwarm de olie in de pan en smoor de knoflook even aan. Voeg de Provençaalse groente toe en kruid met peper en zout naar smaak. Roer alles goed door en bak voor circa 3 minuten. Blus vervolgens met de witte wijn en de Tomato Frito. Voeg de Provençaalse kruiden toe, roer alles goed door en voeg dan de blokjes kabeljauw toe. Zet het deksel op de pan en stoof het gerecht in circa 7 minuten gaar.

Bron

Supersnel gezond eigen tekst en foto's

Serveertip

Liever niet koolhydraatarm? Serveer met wat rijst, pasta of een lekker knapperig stukje brood. Ik had geen Provençaalse kruiden en Provençaalse groente en heb het gerecht aangepast met Italiaanse kruiden en Italiaanse groente. Reden te meer om het nogmaals te maken.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Keukensloofje47 avatar
Keukensloofje47

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten