Surinaamse tonijnsalade

  • Surinaams, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-08-2022

Deze tonijnsalade is heel lekker op brood of op een broodje.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kleine ui
1 teentje knoflook
1 tomaat
4 takjes selderij
1 blikje tonijn in olie (uitlekgewicht ca. 120 gram)
1 eetlepel dikke halfvolle yoghurt
1 theelepel massala
zwarte peper
4 bruine Surinaamse puntjes, volkoren broodjes of 6 volkoren boterhammen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de ui en de knoflook en snijd het heel fijn.
Was de tomaat en snijd hem in kleine stukjes.
Was de selderij en snijd de blaadjes klein.
Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
Roer de yoghurt glad met de massala en meng dit door het groentemengsel.
Voeg de tonijn toe en maak de salade op smaak met wat peper.
Lekker op een volkorenboterham of puntje.

Bron

Voedingscentrum

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten