Pizza di Burrata

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2022

Met burrata zit je bij mij altijd aan het goede adres. Burrata, het knappere broertje van de geliefde mozzarella kaas. Deze verse, Italiaanse kaas met romige vulling is toch wel een van onze favoriete toppings.⁠ Met burrata en pizza kan het dus alleen maar een heel lekker gerechtje worden. Deze pizza is perfect voor tijdens de warme zomerdagen. ENJOY 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 2 Magioni pizzabodems (Bloemkool)
- Tomatensaus
- Tomaatjes
- Rode ui
- Verse basilicum
- Bol Burrata
- Zout/peper
- Olijfolie

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Bestrijk de Magioni pizzabodem met tomatensaus
- Bak de pizza af in de oven voor +/- 10 minuten tot de korst goudbruin is
- Snijd ondertussen de tomaatjes en ui in stukjes
- Meng de tomaatjes, ui, basilicum, olijfolie, zout en peper door elkaar
- Verdeel deze mix over de pizza
- Leg tenslotte de burrata in het midden van de pizza
- Snijd de burrata open en smeer over de bodem uit

GENIET!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten