Pides met courgette en fetakaas

  • Turks, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-08-2022

Ik zag vaker Turkse pides met vlees en het leek me een ontzettend lekker broodje maar dan eet ik het liever vegetarisch, vandaar dat ik er courgette, tomaatjes,  knoflook, kruiden en fetakaas in gedaan heb. En dat was smullen hoor!
Check het recept in zijn geheel op https://reneeseettafel.nl/turkse-pides-met-courgette-en-fetakaas/

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 plakken flammkuchen (340 gram)
1 stuks courgette
100 gram fêtakaas
200 gram cherrytomaatjes
1 eetlepel tijm
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 stuks ei
1 eetlepel sesamzaadjes
½ stuks komkommer
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
knoflookpers

Bereidingswijze

https://reneeseettafel.nl/turkse-pides-met-courgette-en-fetakaas/ vind je de volledige bereiding. Je kunt daar ook de porties aanpassen als je voor meer mensen gaat koken trouwens.

Serveertip

Je kunt allerlei verschillende soorten deeg gebruiken voor deze broodjes (of zelf maken natuurlijk!). Ik gebruik vaak flammkuchendeeg omdat het wat dunner en minder vet is.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten