Zeebaarsfilet op de wijze van Lea Wu Hassan
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 27-07-2022
Een makkelijk en super lekker zeebaars gerecht van Lea Wu Hassan van " The Real Wan restaurant"
Ingrediënten 2 personen
2 zeebaarsfilets gemarineerd in speciaal beslag van (maizena, witte peperpoeder, kookwijn, oestersaus, sojasaus, plantaardige olie).Vers gekookte visbouillon gemaakt met zeebaarsbotten of in de winkel gekocht (laat volledig afkoelen).
Zeer dun gesneden lente-uitjes.
2 cm gember geraspt
2 Gesneden knoflookteentjes
1rode peper in stukjes
2 eieren, losgeklopt
Benodigdheden
stomerBereidingswijze
-Leg de in plakjes gesneden zeebaars op een plat bord.
-Meng de losgeklopte eieren met de afgekoelde visbouillon en wat zout en voeg dit toe aan de zeebaars.
-Zet een gekookte stomer 15 minuten op hoog vuur en haal het bord er na 15 minuten uit.
-Leg de gesneden knoflook, gember, rode peper en lente-uitjes op de gestoomde zeebaars en het eiermengsel.
-Verhit wat plantaardige olie, laat de hete olie op de kruiden sissen, gevolgd door een paar druppels sojasaus.
Bron
pinterest - chef = lea Wu Hassan
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties