Kabeljauwfilet in een jasje van Parmezaanse kaas

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2022
  • Kabeljauwfilet in een jasje van  Parmezaanse kaas

    Kabeljauwfilet in een jasje van Parmezaanse kaas

    Kabeljauwfilet in een jasje van Parmezaanse kaas

Deze kabeljauwfilet met een parmezanjasje  is een eenvoudig kabeljauwrecept dat koolhydraatarm is en klaar is in slechts 15 minuten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin houdt van deze smaakvolle vis. Serveer  met partjes citroen of tartaarsaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kabeljauwfilets, elk ongeveer 140 g
1 groot ei, losgeklopt
100 g geraspte Parmezaanse kaas
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gerookte paprika
½ theelepel rode pepervlokken
Citroen, om te serveren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 190°C en spuit een bakplaat in met antiaanbakspray.
-Leg het ei in een ondiepe schaal. Voeg de Parmezaanse kaas en de kruiden toe aan een tweede ondiepe schaal en meng alles met een vork door elkaar.
-Dompel elke kabeljauwfilet eerst in het ei en vervolgens in het Parmezaanse kaasmengsel om te coaten. Schik op de bakplaat.
-Bak 10-12 minuten of tot de vis gemakkelijk uit elkaar valt met een vork.

Bron

pinterest

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten