Omelet met Hollandse garnaaltjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Leuk recept 
koolhydraatarm
Ev.t voor de luch

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
3 eieren geklopt
4 eetl sojasaus
2 kleine lepels olijfolie
4 lenteui in ringetjes
200 gram Hollandse garnaaltjes
Peper en zout
100 gram taugé
6 blaadjes sla

Voor te dippen soja of chilisaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kluts de eieren en klop er de sojasaus door
Bak van het mengsel 3 pannenkoeken
Bak de ui, knoflook, en de lenteui in een beetje olie
Voeg daarna de garnaaltjes en de taugé toe .
Als laatste 1 eet sojasaus en wat sambal toevoegen.

Serveren:
Leg sla op de omelet
Daarop wat van de garnalen mix
Rol daarna de omelet op
Serveer er sojasaus en chiisaus bij

Bron

Kookboek

Serveertip

Als je dit gerecht als hoofdgerecht wilt eten wok er dan groenten bij
Evt kroepoek en gebakken uitjes

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pejejaru avatar
pejejaru

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten