Kartoffelsalat

  • Duits, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-07-2022

echte Duitse kartoffelsalat

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 gr vastkokende aardappelen
4 hardgekookte eieren
3 eetlepels wijnazijn
125 ml vleesbouillon
1 ui
1 augurk
zout en peper
100 g crème fraiche
1 el mosterd
1 el bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

kook de aardappelen en snij deze in schijfjes wanneer ze nog warm zijn.
De bouillon, wijnazijn, zout en peper mengen en dit over de aardappelen gieten.
Dit 30 minuten in laten trekken.
Ondertussen de eieren in stukken snijden, de ui fijn snipperen en de bieslook fijn knippen.
Dit door de aardappelen roeren en daarna de crème fraiche en mosterd erdoor.
Dit het liefste een nacht in de koelkast laten trekken.

Bron

kennis uit Duitsland

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten