Superhot saus ( de heetste saus die U ooit hebt gemaakt!!)

  • Amerikaans, Saus/dressing
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-06-2022
  • Superhot saus  ( de heetste saus die U ooit hebt gemaakt!!)

    Superhot saus ( de heetste saus die U ooit hebt gemaakt!!)

    Superhot saus ( de heetste saus die U ooit hebt gemaakt!!)

Ja, het is zelfgemaakt en het is waanzinnig pikant , een saus voor de liefhebbers van pikant !  

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 kg superhete chilipepers stengels verwijderd - ( gebruik een mix) !
4 teentjes knoflook
12 grote basilicumblaadjes
24 cl azijn + meer indien nodig
1 theelepel zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm een oven voor op 190°C .
-Leg de superhete chilipepers en knoflook op een bakplaat en bak ze ongeveer 15-20 minuten, of tot de schil licht verkoold. Houd deze in de gaten. Je wilt niet dat ze verbranden en pas op voor eventuele dampen. U kunt dit ook buiten op uw barbecue doen.
-Voeg paprika toe aan een keukenmachine. Knijp knoflook uit hun schil en in de keukenmachine gaan ze.
-Basilicumblaadjes toevoegen en verwerken.
-Voeg tijdens het verwerken azijn toe tot het mooi gepureerd is. Pas op voor de dampen!
-Voeg zout toe en roer. Duw de saus desgewenst door een zeef of gebruik een keukenmachine om hem echt te zeven. Pas aan met meer azijn of water tot de gewenste consistentie.
-Schenk in flessen en geniet.

Bron

pinterest - chef = Mike Hultquist

Serveertip

Hoe langer je het laat staan, hoe meer de smaken zullen versmelten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten