Aspergetips met Filet D 'Ardenne
- Belgisch, Amuse
- 0-10 min.
- Geplaatst op 26-06-2022
Een kleine amuse voor de 6 volwassenen om de verjaardags bbq van manlief in te luiden.
Ingrediënten 6 personen
100 gram aspergetips6 plakjes filet d 'Ardenne
1 el Belgische mayonaise( of naar keuze)
1 tl zachte mosterd
1 goede el roomkaas naturel
4 seizoenen of zwarte peper
Benodigdheden
Pan, snijplank , mes schaaltje en kommetjeBereidingswijze
Snij een klein stukje van de onderkant van de aspergetips af, spoel ze goed schoon en blancheer ze vervolgens 1 minuut. Laat ze voorzichtig in een vergiet glijden en spoel ze koud. Laat uitlekken.
Klop ondertussen een sausje van de roomkaas , mosterd en de mayonaise.
Verdeel de aspergetips in 6 gelijke porties. Leg een plakje filet d 'Ardenne op een bord en besmeer dun met het sausje. Maal er wat peper over.
Leg er een bundeltje aspergetips op en wikkel de ham eromheen.
Leg ze op een mooi schaaltje en serveer.
Serveertip
Uiteraard kun je elke soort ham voor deze amuse gebruiken. Ook lekker met gerookte zalm.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties