Mexicaanse ajuin (CEBOLLAS EN ESCABECHE)

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2022
  • Mexicaanse ajuin  (CEBOLLAS EN ESCABECHE)

    Mexicaanse ajuin (CEBOLLAS EN ESCABECHE)

    Mexicaanse ajuin (CEBOLLAS EN ESCABECHE)

Wil je een magische topping die een smaakvolle pit geeft aan taco's, sandwiches of hamburgers? Probeer dan eens deze Mexicaanse zure uien . Lekker  pittig, knapperig en smaakvolle toevoeging aan zowat elk hartig bord.  Wel minstens één uur laten trekken in de koelkast alvorens te eten 

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
2 grote rode uien dun gesneden
24 cl vers limoensap (ongeveer 5 limoenen)
20 cl vers sinaasappelsap ( ongeveer 2 sinaasappels)
1,5 theelepel zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Doe de uien in een glazen kom.
-Giet zoveel kokend water dat de uien onder staan, wacht een minuut en giet de uien dan in een zeef.
-Doe de uitgelekte uien terug in de kom, voeg de limoen en het sinaasappelsap toe en roer het zout erdoor.
-Dek af en zet een uur in de koelkast.

Bron

muy bueno

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten