MANGONADA MARGARITAS

  • Amerikaans, Alcoholische dranken
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-06-2022
  • MANGONADA MARGARITAS

    MANGONADA MARGARITAS

    MANGONADA MARGARITAS

  • MANGONADA MARGARITAS

    MANGONADA MARGARITAS

    MANGONADA MARGARITAS

  • MANGONADA MARGARITAS

    MANGONADA MARGARITAS

    MANGONADA MARGARITAS

Als je van bevroren margarita's houdt, zul je dol zijn op deze tropische bevroren mango-margarita, een Mangonada Margarita genaamd.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 grote mango's, geschild, in blokjes gesneden en bevroren (of 800 g diepvries mango)
1 limoen, geperst
200 g ijs
12 cl Grand Marnier ( sinaasappellikeur)
30 cl Exotico tequila reposado
1 eetlepel agave nectar
24 cl mangonectar

Garnering :
Tajin kruiden
4 eetlepels Chamoy saus
4 tamarinde rietjes, optioneel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verdeel de tajin over een bord.
-Gebruik een halve limoen om de rand van een glas nat te maken.
-Dip de rand van het glas in de tajin tot de rand bedekt is.
-Plaats de bevroren in blokjes gesneden mango in een blender. Voeg limoensap, ijs, sinaasappellikeur, tequila, agavenectar en mangonectar toe aan de blender en mix op middelhoge snelheid tot het gepureerd is. Mix tot het mangomengsel de gewenste consistentie heeft.
-Druppel 1 tot 2 eetlepels chamoy op de zijkanten van elk margarita-glas in een decoratieve werveling.
-Garneer elk glas met een tamarinde snoeprietje, indien gebruikt, en een lepel. Serveer onmiddellijk.

Bron

pinterest bueno cook

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten