Pikanto krieltjes salade
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 26-05-2022
Dit recept is ontstaan doordat ik gewoon zin had in pikanto's en bruine bonen en toen heb ik de rest er omheen verzonnen. Gelukkig pakte het goed uit.
Bereidingswijze
Bak de krieltjes en spekreepjes in wat olie/boter. Strooi er de gewenste kruiden over.
Snij de pikanto's eerst in de lengte 1x door en dan in dunne plakjes en bak die mee.
Als alles lekker gebakken is, dan giet je het vocht af van de bruine bonen en dan voeg je die toe bij de rest.
Regelmatig even omscheppen.
Terwijl dat staat op te warmen, snij je de krop sla in fijne reepjes (zonder de harde stukken),
Doe de sla in een grote bak en voeg de rest (warm) toe. Hussel het goed door elkaar en klaar om te serveren.
Eet smakelijk.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties