Boter Jalapeño-limoen

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Boter Jalapeño-limoen

    Boter Jalapeño-limoen

    Boter Jalapeño-limoen

Makkelijk en pittige boter voor de BBQ 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125 gram ongezouten boter (op kamertemperatuur)
2 eetlepels Jalapeño pepertjes (fijngesneden)
1 eetlepel limoensap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

keukenrobot/mixer
vershoudfolie

Bereidingswijze

-Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en blend tot een smeuïge boter. Schep de boter over op een vershoudfolie en rol hem in een worstje.
-Draai de zijkanten op als een snoepje en leg gedurende minstens 1 uur in de koelkast.



Tip:
Je kan deze boter makkelijk invriezen om op een later moment te gebruiken.

Bron

spar

Serveertip

Bewaartip:
in een luchtdicht doosje in de koelkast, 3 tot 4 dagen houdbaar.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten