Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 13-05-2022
  • Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

  • Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

  • Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

  • Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

  • Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes

Deze "Holy Moly" Quesadilla staat in het Fuego restaurant van Center Parcs op de kaart.
Een blik op de ingrediënten vertelde me dat dit heerlijke voorgerecht niet moeilijk zelf te maken moest zijn, en mijn vermoeden klopte.
Ik heb walnoten gebruikt in plaats van de pecannoten die in het originele gerecht gebruikt worden en hou je pertinent niet van geitenkaas dan kun je natuurlijk ook een andere roomkaas gebruiken.
Mijn conclusie was dat ook mijn versie heerlijk is geworden.

TIP: Je kunt dit ook prima als borrelhapje of als tapasgerecht serveren.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 125 gram zachte geitenroomkaas
- 1 appel
- +/- 10 zongedroogde tomaatjes (op olie)
- handje walnoten (of pecannoten)
- 1 tl honing
- vergemalen zwarte peper (eventueel zout)
- 4 tortilla wraps
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Snij de tomaatjes fijn, schil de appel en snij deze in kleine stukjes, hak de noten grof.
- Meng de roomkaas, appel, tomaatjes, noten en honing door elkaar en maak het geheel op smaak met een beetje versgemalen zwarte peper.
- Schep een gedeelte van de vulling op een tortillawrap en rol (of vouw) deze op en snij ze in stukjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten