Paan Thandai Shots

  • Indisch, Niet-alcoholische dranken
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-2022
  • Paan Thandai Shots

    Paan Thandai Shots

    Paan Thandai Shots

  • Paan Thandai Shots

    Paan Thandai Shots

    Paan Thandai Shots

Deze verfrissende Paan Thandai-shots zijn gemaakt van paan-bladeren en zelfgemaakte thandai-poeder, heerlijk in de zomer ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 paanbladeren ( gebruik grote paanbladeren voor meer paansmaak)
1 eetlepel gulkand rozenblaadjes confituur
1 eetlepel suiker optioneel, maar ik voeg het wel toe
1/2 theelepel venkelzaad
1 eetlepel thandaipoeder ( zie recept op de site)
240 ml melk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Voeg aan een blender paanblaadjes toe (scheur ze open voordat je ze aan de blender toevoegt), samen met gulkand, venkelzaad en suiker. Voeg vervolgens het thandai-poeder toe.
-Voeg melk naar keuze toe en mix tot alles goed gemengd is en goed door elkaar mengt. Zeef het mengsel met een zeef om het glad te maken, deze stap is optioneel, maar ik raad aan om het zo te doen dat het drankje superglad is.
-Giet de drank in kleine borrelglaasjes . Garneer met gedroogde rozenblaadjes of gekonfijte venkel.

Koel de glazen voor het serveren.

Bron

Manali

Serveertip

De Paan Thandai Shots smaken het lekkerst als ze gekoeld worden geserveerd, dus zet ze minimaal 1 uur in de koelkast voordat je ze serveert.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten