Haïtiaanse Epis

  • Caribisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-05-2022
  • Haïtiaanse Epis

    Haïtiaanse Epis

    Haïtiaanse Epis

Als het gaat om authentieke Haïtiaanse recepten, hebben Haïtianen een basiskruiding die meestal in bijna alle gerechten wordt gebruikt. Haïtiaanse Epis of Haïtiaanse kruiden, is meestal hetzelfde in het hele land. Afhankelijk van de regio worden echter extra ingrediënten toegevoegd.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
50 g verse peterselie gehakt
10 takjes Tijm
1 eetlepel Hele Kruidnagel
10 teentjes knoflook
100 g paprika en 150 g uien
100 g bosui
2 eetlepels Basilicum
2 theelepels Zout en peper
2 theelepel cayennepeper
15 cl Olijfolie
10 cl appelciderazijn
6 cl groentebasispasta
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Doe de ingrediënten in een blender of keukenmachine.
-Mix tot de gewenste consistentie, maar maak het niet te vloeibaar. Mix in de vorm van pesto.
-Plaats in een pot en bewaar koel voor later gebruik.

Bron

savory thoughts

Serveertip

je kan in de koelkast tot 3 maanden bewaren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten