Laksa curry uit Maleisië
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Een lekkere curry uit Maleisië
Ingrediënten 1 persoon
150 g kipfilets zonder been in hapklare stukjes gesneden2 el bakolie
100 g boekweitnoedels
2 el Kikkoman
25 cl tamari Sojasaus (Glutenvrij)
1 Groene Wortel
1/2 eierplant
1/2 limoen
1 Rode Spaanse peper
1 bosuitjes
200 g Laksa Pasta ( kant en klaar te koop)
30 cl kokosmelk
Bereidingswijze
- Kook de Boekweitnoedels --
- Voeg in een koekenpan 2 eetlepels frituurolie toe en voeg de in stukjes gesneden kipfilet toe. Voeg de 2 eetlepels Kikkoman en de Tamari Sojasaus toe en meng goed.
-Rasp de groene wortel en de aubergine. Voeg toe aan de koekenpan.
-Kook 4 tot 5 minuten op middelhoog vuur
- Voeg de Dolle Laksa Curry Paste en Nature's Charm Kokosmelk toe. Kook 4 min
- Voeg de gekookte noedels toe aan de braadpan en garneer met lente-uitjes.
Bron
Asia market