Fallafel ragout

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Als je de falaffel kookt met wat bouillon,  valt het uit elkaar en krijg je een soort van balkenbrij 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100-250 g volkoren spaghetti, 1 bakje fallafel, 1 bakje champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 ml bouillon, 400 g snijbonen , rozemarijn, 1 El meel, scheutje water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kleine kookpan, hapjespan, grote kookpan, maatbeker, koksmes, snijplank, kleine garde, eetlepel

Bereidingswijze

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd de champignons in vieren, snipper de ui, en de knoflook, bak ze kort aan, voeg de falaffel toe en bak even mee. Zet de (diepvries) snijbonen in een laagje water op en kook 6 minuten. Voeg 200 ml bouillon toe aan het fallafel mengsel en bindt het met 1 El bloem of tarwemeel aangelengd met wat koud water. Laat alles goed doorwarmen en serveer op twee mooie borden.

Serveertip

Doe op het laatste moment er wat fijngehakte verse rozemarijn bij. Peper is ook een optie.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jacquelinestil302 avatar
jacquelinestil302

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten