Fallafel ragout
- Fusion, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Als je de falaffel kookt met wat bouillon, valt het uit elkaar en krijg je een soort van balkenbrij
Ingrediënten 2 personen
100-250 g volkoren spaghetti, 1 bakje fallafel, 1 bakje champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 ml bouillon, 400 g snijbonen , rozemarijn, 1 El meel, scheutje waterBenodigdheden
Kleine kookpan, hapjespan, grote kookpan, maatbeker, koksmes, snijplank, kleine garde, eetlepelBereidingswijze
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd de champignons in vieren, snipper de ui, en de knoflook, bak ze kort aan, voeg de falaffel toe en bak even mee. Zet de (diepvries) snijbonen in een laagje water op en kook 6 minuten. Voeg 200 ml bouillon toe aan het fallafel mengsel en bindt het met 1 El bloem of tarwemeel aangelengd met wat koud water. Laat alles goed doorwarmen en serveer op twee mooie borden.
Serveertip
Doe op het laatste moment er wat fijngehakte verse rozemarijn bij. Peper is ook een optie.