Zoeteaardappel schotel

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.

Lekkere ovenschotel 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 wortel in plakjes
Courgette in plakjes en ontdaan van zacht gedeelte
2 tomate in plakjes
Tijm, bieslook , peper en zout
1 teen knoflook geperst
325 gram zoete aardappel in plakjes
100 gram room
1 eidooier
Stukje roomboter
rookworst
100 gram geraspte kaas + 1 Handje voor de afwerking
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven
Ovenschaal

Bereidingswijze

Wortel, courget en zoete aardappelen 5 min voorkoken.

Klop room met eidooier los .
Voeg knoflook, peper , zout, tijmblaadjes, bieslook en kaas erdoor .

Leg de wortel, courgette in de ingevette ovenschotel.
Daarop de tomaat en de zoete aardappel.
Als laatste de plakjes rookworst
Giet als laatste het room mengsel er over .
Afwerken met het handje kaas.

Schotel 30 - 40 min in oven

Serveertip

Vegetarisch laat dan de rookworst weg

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pejejaru avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten