Zoeteaardappel schotel
- Nederlands, Bijgerecht
- 30-60 min.
Lekkere ovenschotel
Ingrediënten 2 recipe.people
1 wortel in plakjesCourgette in plakjes en ontdaan van zacht gedeelte
2 tomate in plakjes
Tijm, bieslook , peper en zout
1 teen knoflook geperst
325 gram zoete aardappel in plakjes
100 gram room
1 eidooier
Stukje roomboter
rookworst
100 gram geraspte kaas + 1 Handje voor de afwerking
Benodigdheden
OvenOvenschaal
Bereidingswijze
Wortel, courget en zoete aardappelen 5 min voorkoken.
Klop room met eidooier los .
Voeg knoflook, peper , zout, tijmblaadjes, bieslook en kaas erdoor .
Leg de wortel, courgette in de ingevette ovenschotel.
Daarop de tomaat en de zoete aardappel.
Als laatste de plakjes rookworst
Giet als laatste het room mengsel er over .
Afwerken met het handje kaas.
Schotel 30 - 40 min in oven
Serveertip
Vegetarisch laat dan de rookworst weg