Spinazie op z'n Marokkaans

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-04-2022

spinazie weer eens anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zak gewassen spinazie of 1 pak dievriesspinazie
1 ui
1 teen knoflook
1 middelgrote tomaat
paar takjes peterselie
paar takjes koriander
sap van een halve citroen
1/2 tl gemberpoeder
1 tl komijn
1/2 tl zwarte peper
1 tl kerriepoeder
mespuntje zout
scheutje olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vergiet

Bereidingswijze

Roerbak de spinazie in aanhangend water. Laat uitlekken in een vergiet en druk het water er zoveel mogelijk uit. Of ontdooi de diepvriesspinazie.
Snijd de ui, tomaat, knoflook en peterselie en koriander fijn. Fruit alles met olie op en laag vuur tot de ui glazig is. Voeg de spinazie op laag vuur toe en laat op laag vuur zeker 15 minuten sudderen.
Voeg voor het serveren het citroensap toe.

Serveer de schotel met warm Marokkaans brood.

Bron

Recept van Alia Azouzzia uit de Metro

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten