Zoeteaardappel andijviestamppot

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2022

Heerlijk met rookworst en verse worst 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo zoeteaardappel geschild en in stukken gesneden.
2 uien in grove stukken gesneden
400 gram gesneden andijvie
1 tl kerry
1 eetl olijfolie
20 gram gebakken uitjes
Handje geraspte kaas
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Puree stamper

Bereidingswijze

Doe de zoeteaardappel en de uien in een pan met water met een beetje zout en breng aan de kook.
Kook in 15 min gaar.
Giet af en pureer tot een puree.
Zet de Pan weer terug op een laag vuur.
Meng al roerend de andijvie erdoor
Smaak af met peper zout kerrie klontje Roomboter en de room.

Andijvie stampot op een voorverwarm bord
Daarop de geraspte kaas en de gebakken uitjes

Bron

Jumbo

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten