Bloemkoolpuree met shoarmavlees

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Erg lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 bloemkool
1 boursin
Boter
Avocado olie
400 gram shoarmavlees
1 rode paprika in stukjes
Geraspte kaas
Ijsbergsla
2 eetl yoghurt
1 eetl mayonaise
2 tenen knoflook geperst
Bieslook
Citroensap
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grill

Bereidingswijze

Kook de bloemkool
Pureren
Mix de boursin en klontje boter door de puree.
Smaak af met peper en zout

Shoarmavlees bakken in de olie voeg daarna de paprika toe en bak deze even mee

Meng voor de saus de yoghurt, mayonaise, knoflook, bieslook , citroensap .
Smaak af met peper en zout

Opmaak bord:
Bloemkoolpuree.
Daarop de sla .
Daarover het vlees ,saus en de geraspte kaas

Zet even onder de grill tot kaas iets gesmolten is

Bron

Kookboek

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pejejaru avatar
pejejaru

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten