Bloemkoolpuree met shoarmavlees
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Erg lekker
Ingrediënten 2 personen
1 bloemkool1 boursin
Boter
Avocado olie
400 gram shoarmavlees
1 rode paprika in stukjes
Geraspte kaas
Ijsbergsla
2 eetl yoghurt
1 eetl mayonaise
2 tenen knoflook geperst
Bieslook
Citroensap
Peper en zout
Benodigdheden
GrillBereidingswijze
Kook de bloemkool
Pureren
Mix de boursin en klontje boter door de puree.
Smaak af met peper en zout
Shoarmavlees bakken in de olie voeg daarna de paprika toe en bak deze even mee
Meng voor de saus de yoghurt, mayonaise, knoflook, bieslook , citroensap .
Smaak af met peper en zout
Opmaak bord:
Bloemkoolpuree.
Daarop de sla .
Daarover het vlees ,saus en de geraspte kaas
Zet even onder de grill tot kaas iets gesmolten is
Bron
Kookboek