heerlijke eigengemaakt Chimichurri voor bij een biefstuk

  • Argentijns, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-04-2022

Heerlijk en smaakvol bij gegrild of gebraden vlees. Weer eens wat anders dan een traditionele saus. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 groene peper
1 kleine rode ui
15 gram bladpeterselie en koriander
15 gram verse oregano
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels zwarte balsamico azijn
3 teentjes knoflook
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Als je deze hebt is is makkelijk om het in een hakmolen van een staafmixer te maken.
Knoflookpers.

Bereidingswijze

Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Haal de blaadjes van de oregano van de takjes. Snijd de rode ui, de groene peper, de peterselie, de koriander, en de oregano zeer fijn of maal het in de hakmolen. Meng de olijfolie, de balsamico, de geperste knoflook en peper en zout er doorheen.

Bron

Hello Fresh

Serveertip

Bepaal zelf hoeveel groene peper (ofwel hoe scherp) hoeveel knoflook en koriander je wil.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten