Kwarteleitjes tonnato

  • Belgisch, Amuse
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-03-2022
  • Kwarteleitjes tonnato

    Kwarteleitjes tonnato

    Kwarteleitjes tonnato

Makkelijk en lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 kwarteleieren (hardgekookt)
1 rucola plukje
citroensap
200 g tonijn (in eigen nat, blik)
2 ansjovisfilets
1 el kappertjes
2 gedroogde tomaten
2 el citroenmayonaise
grof zeezout (of kruidenzout)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Vooraf pel je de eitjes en maak je de tonijnsaus.
2 Pel de kwarteleitjes. Als je ze zelf wilt koken: 4 minuten is voldoende. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken. Snij de zongedroogde tomaten fijn.
3 Pureer de tonijn met de ansjovisfilets en de kappertjes. Meng met de mayonaise en breng op smaak met citroensap.
4 Verdeel de tonijnsaus over leuke glaasjes, zet daarop een kwarteleitje en werk af met een blaadje rucola, een stukje zongedroogde tomaat en wat grof zeezout of kruidenzout.

Bron

libelle lekker

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten