Bloemkoolspread met garnalen
- Belgisch, Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 22-03-2022
Lekker op een broodje of boterham
Ingrediënten 4 personen
100 g gepelde grijze noordzeegarnalen1/4 bloemkool
1/2 teentje knoflook
3 el Griekse yoghurt
1 el hazelnoten
nootmuskaat
peper en zout
Bereidingswijze
1 Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
2 Hak ondertussen de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
3 Snipper het knoflook fijn.
4 Prak de uitgelekte bloemkool fijn met een vork en meng er de Griekse yoghurt, het fijngesnipperde knoflook en de fijngehakte hazelnoten onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
5 Bestrooi met de garnalen.
Bron
colruyt
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties