Bloemkoolspread met garnalen

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-03-2022
  • Bloemkoolspread met garnalen

    Bloemkoolspread met garnalen

    Bloemkoolspread met garnalen

Lekker op een broodje of boterham

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g gepelde grijze noordzeegarnalen
1/4 bloemkool
1/2 teentje knoflook
3 el Griekse yoghurt
1 el hazelnoten
nootmuskaat
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
2 Hak ondertussen de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
3 Snipper het knoflook fijn.
4 Prak de uitgelekte bloemkool fijn met een vork en meng er de Griekse yoghurt, het fijngesnipperde knoflook en de fijngehakte hazelnoten onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
5 Bestrooi met de garnalen.

Bron

colruyt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten