Blackwellsaus voor bij vlees

  • Europees, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2022

Heel lekkere Blackwellsaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
Boter
10 cl witte wijn
10 cl kalfsfond
10 cl room
3 grote el pickles
1 klein sjalotje
zout & peper
evt. maizena (bindmiddel)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
steelpannetje
mesje
maatbeker
lepel

Bereidingswijze

Snij het sjalotje fijn, warm een beetje boter op in een steelpannetje, stoof het sjalotje tot het glazig word doe de wijn erbij laat goed doorkoken, doe de fond erbij dan de room en dan de pickles afkruiden met peper en zout, goed laten inkoken tot de gewenste dikte, eventueel aandikken met de maizena.
Bak het vlees zoals je zelf wil, doe het vlees uit de pan doe de blackwell saus bij in de pan met het aanbaksel nog even goed doorroeren DONE.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten