Wraps met kip en mozerella

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Ongeveer 610 calorieen p.p. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gram kippendijfilet, 1 blik tomatenblokjes, tortilla wraps, 1 ui, 1 zakje mexicaanse kruidenmix, 1 blikje mais, jalapenos (is vaak in een potje al gesneden), 125 gram zure room, 1 bol mozzarella, 1 paprika.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingswijze

* Snij de kippendij en paprika in blokjes van ongeveer 2 cm. Snipper de ui.

* Bak de kipblokjes in een koekenpan bruin. Voeg daarna de ui en paprika toe en bak deze tot gaar.

* Doe de tomatenblokjes met de kruidenmix bij de kip en groente in de pan en laat deze 10 minuten door sudderen op laag vuur.

* In de tussentijd, snijd de de mozzarella in blokjes. Giet de mais en jalapenos (gebruik niet de hele pot! Een paar plakjes is zat) af.

* Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer de wraps in met de zure room en beleg vervolgens met de kip in saus, mozzerella, mais en jalapenos. Rol daarna de wrap op.

Serveertip

Je zou ze eventueel na het oprollen even in de oven kunnen doen.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

KawaiiCute avatar

Doorsturen

Home Recepten