Smeuïge pasta kip pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-03-2022

Een heerlijke pasta die mijn vader en ik bij toeval hebben gecreëerd! Echt de moeite waard:) 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 3 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1/2 rooie peper
- 700 gram kipfilet
- hand pijnboompitten
- 2 grote eetlepels groene pesto
- 1 pakje Franse kookroom
- 7 gedroogde tomaatjes (50 gram)
- 1 pak spaghetti
- 1 theelepel peper
- 1 eetlepel paprikapoeder
- zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
- snijplank
- goed mes
- ruime pan (voor spaghetti)
- braadpan
- steelpannetje (voor pijnboompitten)

Bereidingswijze

- zet water op om de pasta in te koken.
- rooster de pijnboompitten mooi bruin.
- snij de kipfilet in blokjes.
- fruit in de braadpan de ui, knoflook en rode peper tot de ui glazig is.
- voeg de kipfilet toe samen met de peper, zout en paprikapoeder. Laat C.a 20 min gaat worden.
- kook de spaghetti volgens de verpakking.
- snij ondertussen de gedroogde tomaat klein voeg deze daarna toe.
- voeg na een paar minuutjes de kookroom toe en laat dit nog 5 minuutjes pruttelen.
- voeg de afgegoten spaghetti er bij.
- voeg de pesto toe.
-voeg de pijnboompitten toe.

Roeren en klaar!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten