Homemade fishsticks

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Homemade fishsticks

    Homemade fishsticks

    Homemade fishsticks

Lekker met zelfgemaakte tartaarsaus ( zie recept op smulweb)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
700 gram kabeljauw
2 eiwitten (losgeklopt)
100 gram panko
100 gram bloem
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Dep de visfilets droog en snij ze in reepjes. Kruid met peper en zout.

Wentel de vis eerst door de bloem, daarna door het eiwit en tot slot door de panko.

Frituur de fishsticks 4 minuten in een friteuse op 170°C tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Bron

spar

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten