Kantonese woknoedels

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-02-2022
  • Kantonese woknoedels

    Kantonese woknoedels

    Kantonese woknoedels

Heerlijke noedels uit de Kantonese keuken

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200g gekookte noedels
175g hamlappen
50g taugé
1 lente-ui
½ kleine wortel
2 el Premium oestersaus
2 el Double Deluxe sojasaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de hamlappen in dunne plakken en marineer het vervolgens met 1 eetlepel premium oestersaus voor 10 minuten.

Verhit olie in een wok en roerbak de hamlappen circa 5 minuten op middelhoog vuur of totdat het gaar is. Voeg de groenten en gekookte noedels toe aan de wok met de rest van de sauzen en roerbak nog 5 minuten mee of totdat alles goed warm is.

Bron

amazing oriental

Serveertip

Variatietips:

-Voor een extra kick: voeg 1 eetlepel Chiu Chow chili-olie toe voor het opdienen.
-Voor een vegetarische versie: laat het vlees achterwege en vervang de premium oestersaus door vegetarische roerbaksaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten