Kantonese woknoedels
- Chinees, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 27-02-2022
Heerlijke noedels uit de Kantonese keuken
Ingrediënten 2 personen
200g gekookte noedels175g hamlappen
50g taugé
1 lente-ui
½ kleine wortel
2 el Premium oestersaus
2 el Double Deluxe sojasaus
Bereidingswijze
Snijd de hamlappen in dunne plakken en marineer het vervolgens met 1 eetlepel premium oestersaus voor 10 minuten.
Verhit olie in een wok en roerbak de hamlappen circa 5 minuten op middelhoog vuur of totdat het gaar is. Voeg de groenten en gekookte noedels toe aan de wok met de rest van de sauzen en roerbak nog 5 minuten mee of totdat alles goed warm is.
Bron
amazing oriental
Serveertip
Variatietips:
-Voor een extra kick: voeg 1 eetlepel Chiu Chow chili-olie toe voor het opdienen.
-Voor een vegetarische versie: laat het vlees achterwege en vervang de premium oestersaus door vegetarische roerbaksaus.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties