Margarita ijs
- Spaans, Nagerecht
- > 120 min.
Deze koolhydraatarme Margarita ijs is perfect voor als dessert en als ijs voor in de zomer. En tevens makkelijk te maken zonder ijsmachine
Ingrediënten 8 personen
800 ml volvette kokosmelk250 ml slagroom
40 gram Steviala kristal
60 ml Blanco Tequila
30 ml Cointreau
Benodigdheden
2 grote kommenHandmixer
Langwerpige hoge cake blik
Bereidingswijze
Bereidingswijzen de dag er voor.
Plaats de kokosmelk 1 nacht in de koelkast
Bereidingswijzen op de dag zelf.
Schenk de kokosmelk in een grote kom
Mix de kokosmelk met de handmixer romig en luchtig
Schenk de slagroom in de andere grote kom
Klop de slagroom met de handmixer stijf
Roer de Steviala kristal, Blanco Tequila en Cointreau door de slagroom
Roer de slagroom voorzichtig door de kokoscrème
Voeg het mengsel in de langwerpige cake blik
Plaats het mengsel minimaal 1 nacht in de vriezer