Margarita ijs

  • Spaans, Nagerecht
  • > 120 min.
  • Margarita ijs

    Margarita ijs

    Margarita ijs

Deze koolhydraatarme Margarita ijs is perfect voor als dessert en als ijs voor in de zomer. En tevens makkelijk te maken zonder ijsmachine

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
800 ml volvette kokosmelk
250 ml slagroom
40 gram Steviala kristal
60 ml Blanco Tequila
30 ml Cointreau
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 grote kommen
Handmixer
Langwerpige hoge cake blik

Bereidingswijze

Bereidingswijzen de dag er voor.

Plaats de kokosmelk 1 nacht in de koelkast

Bereidingswijzen op de dag zelf.

Schenk de kokosmelk in een grote kom
Mix de kokosmelk met de handmixer romig en luchtig
Schenk de slagroom in de andere grote kom
Klop de slagroom met de handmixer stijf
Roer de Steviala kristal, Blanco Tequila en Cointreau door de slagroom
Roer de slagroom voorzichtig door de kokoscrème
Voeg het mengsel in de langwerpige cake blik
Plaats het mengsel minimaal 1 nacht in de vriezer

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Tassiesfoodfavorites avatar
Tassiesfoodfavorites

Doorsturen

Home Recepten