Omelet wrap

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-02-2022

Ik had wat wraps over, de combinatie was gauw gemaakt 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 eieren, 4 eetlepels melk of water, 1 ui, halve groene paprika, 1 tomaat, selderij, peper, 1 (groente) wrap, vloeibare margarine of olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan, magnetron, koksmes, snijplank, garde, sparel, bord om de omelet om te keren

Bereidingswijze

Snijd de groenten in niet al te grote stukken. Sla de eieren los met de melk of water en peper. Bak eerst de groenten in de koekenpan met wat olie of vloeibare margarine, voeg daarna het eimengsel toe. Na plm 10 minuten de omelet omdraaien met behulp van het bord. Als het bijna klaar is, verwarm de wrap 1 minuut in de magnetron. Verdeel de omelet over de wrap.

Serveertip

Lekker met heel veel ketchup!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten