Parelcouscous niçoise (Couscous met Tonijn)

  • Biologisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-2022
  • Parelcouscous niçoise (Couscous met Tonijn)

    Parelcouscous niçoise (Couscous met Tonijn)

    Parelcouscous niçoise (Couscous met Tonijn)

Heerlijk makkelijk gerecht. Ook met gewone couscous!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Ingrediënten
4
250 gram parelcouscous
400 gram diepvriessperziebonen (gebroken)
2 eieren
250 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
0.5 rode ui (in dunne ringen)
4 eetlepels honing-mosterddressing
120 gram zwarte olijven (zonder pit)
320 gram tonijn op olie (uitgelekt, blik)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereiden
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
Kook intussen de sperziebonen en eieren in dezelfde pan circa 8 minuten. Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd in partjes.
Meng in een grote kom de parelcouscous met de sperziebonen, tomaatjes, ui en de helft van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met partjes ei, de olijven en verbrokkelde tonijn. Maak af met de overige dressing.

Bron

Boodschappen nr. 2 2022

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten