Indonesian Kip Saté

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-01-2022
  • Indonesian Kip Saté

    Indonesian Kip Saté

    Indonesian Kip Saté

Een echte kip saté mag natuurlijk nooit ontbreken! Met deze Indonesian taste marinade en maaltijdsaus ketjapsmaak geef je de saté een heerlijke smaak mee!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 kg kippendij
80 gr Epos marinade Indonesian taste
200-300 gr Epos maaltijdsaus ketjapsmaak
Bosui gesnipperd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij de kippendij is stukken van ongeveer 2x3 cm en marineer de stukken met de Epos marinade Indonesian taste.
2. Laat het 24 uur marineren en rijg de kippendij vervolgens aan stokjes.
3. Grill de Indonesian Saté en laat ze afkoelen.
4. Presenteer de gegaarde saté stokjes op een schaal en overgiet met de Epos maaltijdsaus ketjapsmaak en decoreer met de bosui.

Bron

https://www.epos-specerijen.nl/nl_NL/blog/item/indonesian-kip-sate-1977/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten