Indonesian Kip Saté
- Indonesisch, Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 28-01-2022
Een echte kip saté mag natuurlijk nooit ontbreken! Met deze Indonesian taste marinade en maaltijdsaus ketjapsmaak geef je de saté een heerlijke smaak mee!
Ingrediënten 6 personen
1 kg kippendij80 gr Epos marinade Indonesian taste
200-300 gr Epos maaltijdsaus ketjapsmaak
Bosui gesnipperd
Bereidingswijze
1. Snij de kippendij is stukken van ongeveer 2x3 cm en marineer de stukken met de Epos marinade Indonesian taste.
2. Laat het 24 uur marineren en rijg de kippendij vervolgens aan stokjes.
3. Grill de Indonesian Saté en laat ze afkoelen.
4. Presenteer de gegaarde saté stokjes op een schaal en overgiet met de Epos maaltijdsaus ketjapsmaak en decoreer met de bosui.
Bron
https://www.epos-specerijen.nl/nl_NL/blog/item/indonesian-kip-sate-1977/
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties