Eenpanspasta met paddenstoelen en pancetta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-01-2022

Snel en lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
2 teentjes knoflook
2 el olijfolie
250 gr pancetta
400 gr bospaddenstoelen
100 ml water
400 ml kookroom
4 el crème fraîche
200 gr verse spaghetti
250 gr cherrytomaten
100 gr Parmezaanse kaas
Peper en zout
2 takje peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan.
2 Snijd de pancetta en paddenstoelen in kleine stukjes en voeg deze toe aan de pan met knoflook en ui.
3 Voeg het water, de room en crème fraîche toe aan de pan en breng aan de kook. Voeg vervolgens de spaghetti toe. Kook de pasta gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
4 Halveer ondertussen de cherrytomaten en voeg deze samen met de Parmezaanse kaas toe aan de spaghetti.
5 Snijd de peterselie fijn. Breng de pasta op smaak met peper en zout en serveer met verse peterselie.

Bron

Eatertainment

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten