Taco spaghetti

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Taco spaghetti

    Taco spaghetti

    Taco spaghetti

Romige Taco Spaghetti is zo heerlijk romig en cheesy en vol Tex-Mex smaak. Kan in slechts 20 minuten van start tot finish worden gemaakt.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
800 g spaghetti
1/2 kg rundergehakt
1 pakje tacokruiden
water
1 eetlepel tomatenpuree
1 blik in blokjes gesneden tomaten
1 blik gecondenseerde room van kippensoep
200 g Velveeta-kaas, in blokjes gesneden
100 g geraspte cheddarkaas of Mexicaanse kaasmelange
1 blik zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
2 eetlepels gehakte verse koriander, optioneel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe in een vergiet
- bak het rundergehakt in een grote koekenpan met antiaanbaklaag tot het geen roze kleur meer heeft, en verkruimel het terwijl het kookt. Giet het vet af.
-Strooi de tacokruiden over het gehakt en voeg wat water toe. Kook op middelhoog vuur gedurende 2 tot 3 minuten, roer om goed te mengen.
-Voeg tomatenpuree, tomaten, gecondenseerde soep en velveeta-kaas en cheddarkaas toe. Roer op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten.
-Voeg de gekookte pasta en zwarte bonen toe. Roer om te combineren.
-Bestrooi met koriander en serveer.

Bron

spicy southern kitchen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten