Taco spaghetti
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Romige Taco Spaghetti is zo heerlijk romig en cheesy en vol Tex-Mex smaak. Kan in slechts 20 minuten van start tot finish worden gemaakt.
Ingrediënten 6 personen
800 g spaghetti1/2 kg rundergehakt
1 pakje tacokruiden
water
1 eetlepel tomatenpuree
1 blik in blokjes gesneden tomaten
1 blik gecondenseerde room van kippensoep
200 g Velveeta-kaas, in blokjes gesneden
100 g geraspte cheddarkaas of Mexicaanse kaasmelange
1 blik zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
2 eetlepels gehakte verse koriander, optioneel
Bereidingswijze
-Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe in een vergiet
- bak het rundergehakt in een grote koekenpan met antiaanbaklaag tot het geen roze kleur meer heeft, en verkruimel het terwijl het kookt. Giet het vet af.
-Strooi de tacokruiden over het gehakt en voeg wat water toe. Kook op middelhoog vuur gedurende 2 tot 3 minuten, roer om goed te mengen.
-Voeg tomatenpuree, tomaten, gecondenseerde soep en velveeta-kaas en cheddarkaas toe. Roer op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten.
-Voeg de gekookte pasta en zwarte bonen toe. Roer om te combineren.
-Bestrooi met koriander en serveer.
Bron
spicy southern kitchen