Glutenvrije brownies

  • Belgisch, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-01-2022
  • Glutenvrije brownies

    Glutenvrije brownies

    Glutenvrije brownies

=18pxDol op brownies maar eet je glutenvrij? Geen probleem! Van dit recept voor glutenvrije brownies kan ook jij smullen. 

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
175 g fondantchocolade
150 g boter
3 eieren
125 g kokosbloesemsuiker
90 g amandelmeel
3 el noten (grofgehakt)
1 el rozijnen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier
bakvorm 20 x 20 cm

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter samen met de in stukjes gebroken chocolade op een laag vuur. Laat afkoelen.
2 Klop de suiker met de eieren luchtig. Meng het afgekoelde chocolade-botermengsel onder de eieren. Spatel er het amandelmeel door.
3 Giet het beslag in de met bakpapier beklede bakvorm van 20x20 cm, strooi er de gehakte noten en rozijnen over. Bak 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten