Sloppy Joe's.

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2022
  • Sloppy Joe's.

    Sloppy Joe's.

    Sloppy Joe's.

Dit is echt een heerlijk snel maar super smaakvol hapje! Het eet wel chaotisch maar het heet niet voor niets, Sloppy Joe's! Ik vindt het op deze manier het lekkerste.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 Gram kalfsgehakt (rund mag ook), 1 Rode ui, 1 Groene of gele paprika, 4 Teentjes knoflook, 1 Goede eetlepel tomatenpuree, 150 ML ketchup, 2 Eetlepels suiker, 1 Theelepel dijon mosterd, 3 Theelepels worcestershire saus, 1 Theelepel smoked paprika poeder, Water, 1 Eetlepel roomboter ongezouten gesmolten, 2 Theelepels tabasco of 1 theelepel sambal, Hamburger broodjes, Augurken, Plakjes cheddarkaas, Olie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grill, Tosti ijzer of Oven.

Bereidingswijze

Voeg de roomboter toe aan de koekenpan met een laagje olie en bak de gehakt erin tot gaar. Snij de uit en knoflook fijn en snij de paprika in hele kleine blokjes. Voeg de ui, knoflook en paprika toe aan de pan en fruit even voor 3 minuten aan. Voeg nu de gehakt weer toe samen met de tomatenpuree en bak even goed op tot de puree minder zuur word. Voeg vervolgens de ketchup, mosterd en worcestershire saus toe bak 2 minuten en voeg de paprikapoeder toe met de suiker en wat peper en zout en bak even aan. Voeg nu 75 ML water toe aan de pan en laat zachtjes 10-15 minuten pruttelen tot het weer wat dikker word om goed op een broodje te kunnen doen. Snij vlak voor die tijd de hamburger broodjes doormidden en smeer aan de binnenkant een beetje boter en doe onder de gril, tosti ijzer of 4 minuten in de oven op 180°G. Beleg de broodjes met een plakje cheddar onderaan, dan de Sloppy Joe's, weer een plakje cheddar en een paar plakjes augurk en de bovenkant van het broodje, eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten