Bonensalade

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Bonensalade is één van mijn al-time-high favorieten 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Halve pot bruine bonen, paar lepels paprika zoetzuur, 2 tomaten, 1 eetlepel olie, 2 eetlepels citroensap, 1 theelepel mosterd, verse bieslook, snufje peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Schaal, roerzeef, tomatenmesje, klein schaaltje, dressinggarde

Bereidingswijze

Spoel de bonen af in de zeef en doe ze in de kom. Snijdt de tomaten in en voeg ze samen met de paprika zoetzuur toe. Meng de overige ingrediënten voor de dressing en roer door de groenten met bonen.

Serveertip

Kan ook met andere soorten groenten, en lekker vooral ook met wat gekookte groenten, afgespoeld onder de koude kraan.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jacquelinestil302 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten