Ramen beef & black pepper soup.

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-01-2022
  • Ramen beef & black pepper soup.

    Ramen beef & black pepper soup.

    Ramen beef & black pepper soup.

Geïnspireerd van verschillende soepen geheel naar eigen smaak een lekkere soep gecreëerd!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 Liter water, 2 Blokjes rundvleesboulion, 150 Gram ramen noodles, Vet-Sin, 1 Sjalotje, 250 Gram biefstuk, 2 Eieren, Zwarte peper, 3 Eetlepels rijstazijn, 1 Eetlepel rijstwijn, 1 Eetlepel sojasaus, 6 Shii-take's, 2 Stengels bosui, Gebakken uitjes, 100 Gram tofu.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Het beste is roeren met twee eetstokjes bij bijvoorbeeld het ei. Ik gebruik twee eetstokjes tijdens het bereiden van dit hele gerecht want dat vermengt het prettigst!

Bereidingswijze

Breng 1 Liter water aan de kook samen met 2 blokjes runderboulion en een grof gesneden sjalotje. Wanneer het water kookt voeg het stuk biefstuk in zijn geheel toe aan het kokende water en laat 20 minuten zachtjes koken. Haal na 20 minuten de biefstuk uit de pan en zeef het sjalotje uit het soep water. Breng het water opnieuw aan de kook en voeg 1 Eetlepel sojasaus, 3 Eetlepels rijstazijn, 1 Eetlepel rijstwijn, 1 Halve theelepel vet-sin, 1 Flinke theelepel zwarte peper, 6 Shii-take's en de 150 Gram ramen noodles toe aan de pan en kook 4 minuutjes of zolang de ramen nodig heeft. Als de soep nog 1 minuut moet voeg je de 2 eieren toe aan de pan en laat even garen, wanneer de eieren beginnen te verstevigen roer je het kapot in stukjes. Snij de biefstuk in reepjes en de tofu in dobbelsteentjes en wanneer de tijd om is voeg je ze toe aan de pan en kook nog 1 minuutje door. Tijdens die minuut hak je even de twee stengels bosui in ringetjes ook het groene gedeelte. Verdeel de soep over twee kommen of als je een grote eter bent 1 grote kom en garneer met de bosui en gebakken uitjes, eetsmakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten